keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Kaikille hysteerisille odottajille

Klikkailin varovasti odotuspuolella etsien kenties vertaistukea... Noh, mihinkään ketjuun en jaksa vakinaiseksi ilmoittautua, mutta tuen löysin. Tässä teidänkin iloksenne:

Raskaudesta humoristiseen tapaan a la Frizzante:

1. Vessassa kannattaa käydä tarkistuksella aina, kun mitä tahansa lorahtaa pöksyihin, tai siellä tuntuu jotain märkää, tai edes hiukan kosteaa. Tarkistuksia ei kannata unohtaa myöskään silloin, kun mitään edellä mainitusta ei ole havaittavissa.

2. Raskauden ajaksi kannattaa kaikki muut kuin valkoiset alushousut työntää kaapin perukoille. Muut värit häiritsevät ikävästi erilaisten eritteiden tarkastelua. Myös vessapaperin on hyvä olla täysin valkoista.

3. Jos mikä tahansa oire katoaa, kannattaa vaipua epätoivoon. Jos esim. rinnat ovat normaalisti arat ja yhtenä päivänä eivät olekaan, niitä kannattaa tunnustella, tökkiä ja puristella niin, että ne lopulta ovat taas hellänä.

4. Jos ilmaantuu mikä tahansa oire, kannattaa se välittömästi googlettaa. Ei tarvitse käydä läpi montaakaan linkkiä kun jo löytää todisteita siitä, että juuri tämä oire on jollakulla ollut ensimmäinen merkki km:sta tai muusta ikävästä.

5. Jos saavuttaa jonkun rajapyykin (esim. rv 12), kannattaa taas kääntyä netin puoleen. Hyvin helposti löytää kertomuksia, jotka palauttavat sinut maan pinnalle (esim. km viikoilla 14, 16 ja 18).

Ja lähdehän oli KaksPlussan palsta. Googlasin ensin hymyillen raskausviikkoa yhdeksän, löysin vain tietoa siitä, miten se on koko raskausajan riskialttein viikko, panikoin ja löysin tämän. Kummasti pisti hymyilemään, en ole yksin!

post signature

7 kommenttia:

 1. Tuo kohta 4 ja 5 on niin totta! Itsekin ollut aina goolettamassa ja saanut pään ihan sekaisin niillä kauhutarinoilla! Helpommalla tosiaan pääsee henkisesti, kun jättää googlen rauhaan tai ainakin sitten harrastaa vakavaa lähdekritiikkiä.

  VastaaPoista
 2. Osu ja uppos, tästä sai hyvät iltanaurut :D

  Olen tosin uhmannut tuota alusvaatteiden väriä, vessapaperi on onneksi valkoista ;)
  Ja tuo nelonen on kyllä niin totta, joten parempi kun ei googleta.

  VastaaPoista
 3. Hihi, pisti hymyilyttämään täälläkin:D Voin vain kuvitella, että noinhan se juuri menisi!

  VastaaPoista
 4. HAHAH! IHANA! MAHTAVA! Hei paatko pahakses jos kopsaan ton omaani ja 'levitän nauruja' :D? Tosiaan naureskelin vedet silmissä. Miten totta toi onkaan...
  haleja sinne! Taas ollaan päivän pidemmällä kuin eilen ;)

  VastaaPoista
 5. Mun puolestani saa kopsata. Otin tosiaan tuolta keskustelupalstalta, mietin kyllä onkohan sopivaa. Mutta onpa se sielläkin kaikkien nähtävillä.

  VastaaPoista
 6. Siis APUA onko rv 9 riskialttein? Iik!
  (hehehehe)

  VastaaPoista
 7. Tää oli ihan hyvä piristys, kun tässä piinailen täydessä paniikissa vajaan 3 tunnin päästä olevaa varhaisultraa... ja olen puristellut tissejä niin, että ovat jo alkaneet uudelleen kipeytyä. Ja ollessani matkalla poissa netin äärestä, koin koko matkan epämukavaksi lähinnä siksi, etten voinut jokaista oiretta tai sen katoamista googlata saman tien...

  VastaaPoista

Jaa ajatuksesi.