keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Paikko

Kiitos vielä kannustavista kommenteista edelliseen postaukseen!

Kävin loppujen lopuksi tänään uudelleen neuvolassa. Sain jo eilen puhelimessa vastaukset kysymyksiini ja jäin siihen käsitykseen, että tilanne ei ole hälyttävä. Tänään kuitenkin varmuuden vuoksi tarkistettiin kohdunsuun tilanne ja otettiin streptokokkinäyte. Paikat olivat kunnossa ja näytteessä menee noin viikko.

Supistustilanne on selvästi rauhoittunut viime viikosta ja väsymyskin on normaalitasolla.

Selällään nukkumisesta joku muukin kyseli... Sain saman ohjeen kuin jonkin kommentin linkissäkin oli: ei pitäisi olla haitaksi, jos ei tunnu pahalta ja yleensä siihen sitten herää, jos alkaa pahalta tuntumaan. Tarkoituksella en selälläni nuku, mutta lonkkakipujen vuoksi käännän kylkeä monta kertaa yössä ja nähtävästi toisinaan väsähdän siinä puolivälissä vaihtoa.

Raskaus on muuten edennyt normaalisti ja erinäisiä etappeja on saavutettu. Kelan paperit on täytetty ja äitiyspakkausta odotetaan isolla innolla. Vaunuista on muutettu mielipidettä - olin jo käytännössä valinnut Brion Kombit, mutta ehkä sittenkin Emmaljunga on parempi. Kalenterissa on merkinnät perhevalmennuksesta, synnärille tutustumisesta ja sokerirasitustestistä. Pikkuruisia bodyja on osteltu moniaita - mielikuvitus ei vielä riitä kuvittelemaan, millaisia muunlaisia vaatteita vauveli tarvitsee.

Mies nimitti minua odottavaksi äidiksi tänään. Se tuntui pysäyttävältä, hyvältä.

post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi.