torstai 18. elokuuta 2011

Lähtökuopissa

Vauva on laskeutunut ja kohdunkaula on lähtenyt lyhentymään.

Taidan pakata sen sairaalakassin.

Pysy kulta minussa vielä hetki.

33+2

post signature

13 kommenttia:

 1. Tsemppiä, tsemppiä! Toivon pienelle vielä malttia, edes muutaman viikon. Yritä pysytellä rauhallisin mielin jos suinkin mahdollista, sillä nuo viikot eivät ole onneksi enää mitenkään katastrofaalisen huonot ♥

  VastaaPoista
 2. Oho. Jotain fiksumpaakin haluaisin sanoa mutten tiedä mitä... Ei kai nyt vielä sentään ole h-hetki käsillä?
  <3

  VastaaPoista
 3. Anna, toivon, että ei sentään! En ole hirveän huolissani - kävin nimittäin eilen äippäpolilla - , mutta aioin kyllä ottaa hyvin rauhallisesti nyt. Plus pakata sen kassin, pestä loput vauvanvaatteet ja lähteä heti näytille, jos supistukset muuttuvat kipeiksi. Vielä kun muutama viikko menisi, niin olisi hyvä :)

  VastaaPoista
 4. Niisk ja tsempit loppusuoralla! Ja iso kiitos tunnustuksesta :) Pitkästä aikaa juuri maanataina päivittelinkin.

  VastaaPoista
 5. Oijoi, eihän sitä tiedä vaikka teidän vauveli saapuukin ihan kohta! Nyt vaan viimeisiä valmisteluja tekemään ja sitä sairaalakassia pakkaamaan :) Jännää, lykkyä tykö!

  VastaaPoista
 6. Jännittävää! Mä en tajua noista laskeutumisista ja lyhentymisistä vielä mitään, mutta kuulostaa siltä, että jotain alkaa tapahtumaan... ;-)

  VastaaPoista
 7. Voi että, tuntuu niin uskomattomalta että tämä aika on kohta mennyt! Toivottavasti teidän pieni malttaa vielä hetken! Kauheasti tsemppihaleja, jännittää teidän puolesta ♥

  VastaaPoista
 8. Malttia pienelle! Onneks teillä on jo hyvät viikot, vaikka toinen jo haluaiskin mahan ulkopuolelle tapaamaan äitinsä ja isänsä.

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä viimeisiin päiviin! Toivotaan että pieni pysyy vielä joitakin viikkoja siellä masun sisäpuolella! (mulla oli esikoisen aikaan rv 36 kokonaan kaula hävinnyt ja sormelle olin auki.. neiti syntyi kuitenkin "vasta" rv 40+4) Jännäksi käy tämä loppuaika :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommenteista! Hyvä kuulla Sadeina, että noinkin voi käydä. Onneksi huomenna neuvola pitkästä aikaa, pitää siellä jutella tilanteesta.

  VastaaPoista
 11. Kiinnostaa kovasti miten sun neuvola meni :)

  VastaaPoista
 12. Täällä olen vielä yhtenä kappaleena :) Neuvolan täti oli eri mieltä kuin lääkäri, ja meinasi, että voi vielä kääntyäkin, vaikka on laskeutunut ja kiinnittynyt ja ettei välttämättä merkkaa synnytyksen kannalta mitään. Hmm. No, sepä nähdään miten käy. Nyt on supistukset rauhoittuneet, kun olen levännyt tosi paljon, joten tilanne on hyvä, luulen.

  VastaaPoista
 13. Mukava kuulla että kaikki on pääasiallisesti mallillaan :) Ja vauvahan tulloo sitten kun on siihen valmis.. Oikein mukavaa loppuraskausaikaa sinulle! Koeta nauttia viimeisistä hetkistä, koskaan ei tiedä milloin teitä onkin jo kolme ♥

  VastaaPoista

Jaa ajatuksesi.